coaching met liset

coaching met liset small

Ervaringen

 

Ik ben vroeger gepest, telkens als ik nieuwe mensen ontmoette, kwam dit weer boven en voelde ik me heel ongemakkelijk en verdrietig. Ik durfde geen nieuwe vriendschappen aan te gaan. Via de Matrixmethode door Liset heb ik dat zelf anders kunnen maken.
Na een aantal keren bij haar geweest te zijn durf ik nu op mensen af te stappen. Heel erg fijn, ik zou zeggen: blijf er niet mee rond lopen!

Vrouw, 28 jaar


Toen ik bij je kwam, voelde ik me gelijk op mijn gemak. Je legde heel goed uit wat de bedoeling is en hoe het werkt. Aan de slag dus. Heel wonderlijk hoe je letterlijk en figuurlijk je hoofd kan opruimen. Ik was daarna erg moe en zeer voldaan. Nu ik weet wat ik kan doen, is het heel wonderlijk dat de druk in mijn hoofd is verdwenen na het hoofd te hebben opgeruimd!  Ik kan het iedereen aanraden die hier tegen aan loopt, enne leeftijd speelt geen rol. Ik ben 44 en dit bewijst dat je altijd nog wat kan leren, dank je wel!

Vrouw, 44 jaar


Ik heb geleerd om mijn 'hoofd op te ruimen' via de Matrixmethode. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik bijna niet kon geloven dat het zou gaan werken. Maar ik liep zo vast omdat dat hoofd zo vol zat dat ik slecht functioneerde op mijn werk, hoofdpijn had de hele tijd en mijn stemming er ook niet beter van werd thuis. Nu weet ik wat ik kan doen om tot rust te komen zodat ik weer overzicht heb!

Vrouw, 54 jaar


Lisette heeft mij geholpen met het lichter maken van de emoties van een akelige gebeurtenis in mijn jeugd. Ik was verrast hoe mijn onderbewuste in beelden duidelijk maakt hoe de informatie is opgeslagen in mijn lichaam en hoe het ook eruit kan worden gehaald. Ook heeft ze mij geleerd hoe ik mijn hoofd kan opruimen. Lisette begeleidde mij hier op een heel prettige manier hierin en was geduldig in het proces. Ik voelde mij veilig en daardoor voelde ik de ruimte om dit stuk aan te gaan. De emotie en de gevolgen daarvan in mijn dagelijks leven waren daarna ook daadwerkelijk minder heftig geworden, echt heel fijn! 

Vrouw, 49 jaar


kikker metliset