coaching met liset

coaching met liset small

Contact en tarieven

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek zodat duidelijk wordt of je een klik voelt en welke mogelijkheden ik jou kan aanbieden bij de problemen die jij of je kind ervaart. Het eerste consult start met een intake van een half uur. Indien wenselijk plakken we er direct een uur aan vast zodat we kunnen starten. De daaropvolgende afspraken duren ongeveer 1 uur.  Afhankelijk van de hulpvraag wordt een inschatting gemaakt van het aantal sessies.

Contactgegevens:

Ik werk vanuit meerdere locaties in Groningen. Indien wenselijk, kan ik ook bij je thuis komen. Daarnaast is online coaching is ook mogelijk.

✉️ E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

📞Telefoon: 06 – 55 72 58 86

📝Klik hier voor het contactformulier

 

Tarieven: 

Het tarief is € 70,00 per uur (vrij van btw).

Bij huisbezoek worden de reiskosten in rekening gebracht ad € 0,25 per kilometer, de eerste 10 kilometer zijn gratis. Is de reistijd meer dan een half uur, dan wordt de reistijd ook in rekening gebracht.

Afspraak is afspraak

Wanneer een afspraak is gemaakt kan deze uiterlijk 24 uur van tevoren worden gewijzigd of geannuleerd. Lukt het jou niet om mij binnen deze tijd te mailen of te bellen dan wordt het uurtarief van de afspraak in rekening gebracht.